Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 2nd, 2019

Film – Columbus (2017) / subtitrat

Share This
Tags

poster Columbus (2017)Columbus, dramă, film american, regia Kogonada.
În rolurile principale: John Cho, Haley Lu Richardson, Parker Posey.
Când un expert în arhitectură se îmbolnăvește brusc în timpul unei călătorii, fiul său, Jin, rămâne blocat în Columbus, un mic oraș cunoscut pentru numeroasele sale clădiri construite în stil modernist. Acolo se împreietenește cu Casey, o tânără pasionată de arhitectură care lucrează într-o librărie..

Caseta film Columbus
Titlul original: Columbus
Regia: Kogonada
Scenariul: Kogonada
Distributia: John Cho (Jin Lee), Haley Lu Richardson (Casey), Parker Posey (Eleanor), Michelle Forbes (Maria), Rory Culkin (Gabriel), Erin Allegretti (Emma), Shani Salyers Stiles (Vanessa), Rosalyn Ross (Christine), Lindsey Shope (Sarah), Jim Dougherty (Aaron), Joseph Anthony Foronda (Jae Yong Le)
Durata: 104 minute
An: 2017
Gen: Drama

Filmul – Columbus
..Cei doi ajung să se cunoască mai bine explorând nu doar orașul, ci și sentimentele încurcate pe care le au: Jin față de tatăl său si Casey în legătură cu părăsirea orașului si implicit a mamei sale. Deși un gest demn de admirație, faptul ca fata nu vrea să își lase singură mama aflată la recuperare presupune de asemenea că va rămâne blocată în Columbus, fără șansa de a ieși în lume și a-și urma visele.

Columbus (2017)