Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 19th, 2019

Film – Comoara din lacul de argint – Der Schatz im Silbersee (1962) Pierre Brice, Lex Barker

poster Der Schatz im Silbersee (1962)Der Schatz im Silbersee (The Treasure of the Silver Lake), western, film Germania de Vest / Franța / Yugoslavia, regia Harald Reinl.
În rolurile principale: Pierre Brice, Lex Barker, Herbert Lom.
În Tulsa, un mic oraș din vestul Statelor Unite, este atacată o diligență. În acest atac, tatăl lui Fred Engel este ucis, el avea asupra lui o parte din harta comorii și aceasta este furată de bandiții conduși de colonelul Brinkley. Harta oferă indicii către un lac misterios unde se află o avere. Fred Engel merge în căutarea criminalilor. El se întâlnește cu Sam Hawkens și Unchiul Gunstick dar și cu Old Shatterhand și Winnetou care deja se aflau pe urmele bandiților. Cu toții își unesc forțele și pleacă în căutarea acestora..

Caseta film Der Schatz im Silbersee
Titlul original: Der Schatz im Silbersee
Regia: Harald Reinl
Scenariul: Karl May, Harald G. Petersson
Distributia: Lex Barker (Old Shatterhand), Pierre Brice (Winnetou), Götz George (Fred Engel), Herbert Lom (Colonel Brinkley), Karin Dor (Ellen Patterson), Eddi Arent (Lord Castlepool), Marianne Hoppe (Mrs. Butler), Ralf Wolter (Sam Hawkens), Mirko Boman (Gunstick Uncle)
Durata: 111 minute
An: 1962
Gen: Aventura/Western

Filmul – Comoara din lacul de argint
“Comoara din lacul de argint” este o ecranizare după Karl May și îi are ca eroi principali pe aceeași Winnetou și Old Shatterhand. De această dată miza este o hartă a unei comori. Harta fusese ruptă în două părți, pentru a-i păstra secretul, dar colonelul Brinkley va intra în posesia celor două jumătăți și va încerca să pună mâna pe comoară. Doar că Winnetou și Old Shatterhan nu vor sta nici ei chiar cu mâna în sân.

Comoara din lacul de argint – Der Schatz im Silbersee (1962)