Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 10th, 2018

Film – Conan Distrugătorul – Conan the Destroyer (1984) Arnold Schwarzenegger, Grace Jones

Conan Distrugătorul

poster Conan the Destroyer (1984)Conan the Destroyer aka Conan II, aventură, film american, regia Richard Fleischer.
În rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, Grace Jones, Wilt Chamberlain.
Legendarul luptator Conan incearca cu disperare sa-si readuca la viata iubita moarta. De aceea, intra in jocul periculos al fortelor magice, pentru a gasi un pretios cristal cu puteri nebanuite.
Anii când oceanul a înghiţit Atlantida şi domneau fiii lui Arius, au fost ani de vis, când împărăţii înfloritoare existau peste tot în lume. Pe atunci, trăia Conan, Cimmerianul..

Caseta film Conan the Destroyer
Titlul original: Conan the Destroyer
Titlul alternativ: Conan II / Conan, el destructor / Conan le destructeur / Conan il distruttore / Конан-разрушитель
Regia: Richard Fleischer
Scenariul: Stanley Mann
Distributia: Arnold Schwarzenegger (Conan), Grace Jones (Zula), Wilt Chamberlain (Bombaata), Mako (Akiro), Tracey Walter (Malak), Sarah Douglas (Queen Taramis), Olivia d’Abo (Princess Jehnna), Pat Roach (Toth-Amon), Jeff Corey (Grand Vizier), Sven-Ole Thorsen (Togra), André the Giant (Dagoth), Ferdy Mayne (The Leader)
Durata: 101 minute
An: 1984
Gen: Actiune/Aventura/Fantezie

Filmul – Conan Distrugătorul
Printesa Jehnna a fost capturata de un vrajitor, asa ca Regina Taramis, care planuieste sa o sacrifice pe printesa Jehnna si sa obtina puterea absoluta, ii cere lui Conan sa o gaseasca si sa o aduca inapoi, promitandu-i ca in cazul reusitei, ea ar avea puterea de a o aduce inapoi din morti pe Valeria. Conan accepta si pleaca in aventura care o sa-i aduca intalniri cu noi prieteni si infruntari cu creaturi terifiante.

Conan Distrugătorul – Conan the Destroyer (1984) subtitrat