Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 26th, 2021

Film – Conexiune – Bound (1996) Jennifer Tilly, Gina Gershon

poster Bound (1996)Bound, thriller neo-noir, film american, regia The Wachowskis.
În rolurile principale: Jennifer Tilly, Gina Gershon, Joe Pantoliano, John Ryan.

Neo-noir este o renaștere a filmului noir, un gen care a înflorit inițial în perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial în Statele Unite – aproximativ între 1945 și 1960. Termenul francez, film noir, se traduce literalmente în engleză ca „film negru” sau „film întunecat”, indicând povești sinistre prezentate adesea într-un stil cinematografic umbră. Neo-noir are un stil similar, dar cu teme, conținut, stil și elemente vizuale actualizate.

Corky, o fostă condamnată, și iubita ei Violet creează o schemă prin care să fure milioane de bani ascunși ai mafiei și să dea vina pe iubitul lui Violet, Caesar..
(lesbiana, mafia, lesbianism, atractie sexuala, orgasm, topless, voyeur)

Caseta film Bound
Titlul original: Bound
Regia: The Wachowskis
Scenariul: The Wachowskis
Distributia: Gina Gershon (Corky), Jennifer Tilly (Violet), Joe Pantoliano (Caesar), Mary Mara (Bartender), Susie Bright (Jesse), Margaret Smith (Woman Cop), Barry Kivel (Sheldon ‘Shelly’), Christopher Meloni (Johnnie Marzzone), John Ryan (Mickey Malnato), Peter Spellos (Lou), Ivan Kane (Cop #1), Kevin M. Richardson (Cop #2), Richard C. Sarafian (Gino Marzzone), Gene Borkan (Roy)
Durata: 108 minute
An: 1996
Gen: Crima/Thriller

Filmul – Conexiune / Legături aprinse
..Corky, lesbiană, o fostă deținută, este angajată ca pictor și instalator la un bloc de apartamente. Ea îi întâlnește pe Violet și Caesar, cuplul care locuiește alături de apartamentul pe care îl renovează. În timp ce Cezar este plecat, Violet scapă în mod deliberat un cercel în chiuvetă; proprietarul clădirii o trimite pe Corky să îl recupereze. Violet recunoaște că a scăpat intenționat cercelul și începe să o seducă pe Corky. Sunt întrerupte de sosirea lui Caesar și Corky se întoarce la muncă. Când pleacă pentru a doua zi, Violet o urmează până la camionul ei. Ele merg la apartamentul lui Corky și fac sex. În dimineața următoare, Violet îi spune lui Corky că Cezar este un spălător de bani pentru mafie și că sunt împreună de cinci ani.

Bound (1996)