Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Dec 18th, 2019

Film – Confirmare – The Confirmation (2016) Clive Owen, Maria Bello

poster The Confirmation (2016)The Confirmation, dramă, film canadian, regia Bob Nelson.
În rolurile principale: Clive Owen, Maria Bello, Jaeden Martell.
The Confirmation – Confirmarea este o comedie in care un copil de doar 8 ani pe nume Anthony, este lasat de mama sa, care merge impreuna cu noul ei sot la o slujba catolica, sa petreaca ceva timp impreuna cu tatal lui..

Caseta film The Confirmation
Titlul original: The Confirmation
Regia: Bob Nelson
Scenariul: Bob Nelson
Distributia: Clive Owen (Walt), Jaeden Martell (Anthony), Maria Bello (Bonnie), Robert Forster (Otto), Tim Blake Nelson (Vaughn), Patton Oswalt (Drake), Matthew Modine (Kyle), Stephen Tobolowsky (Father Lyons), Spencer Drever (Allen), Michael Eklund (Tucker), Ryan Robbins (Trout), Garry Chalk (Pete), Jennifer Copping (Roger’s Wife), Patrick Gilmore (Roger)..
Durata: 90 minute
An: 2016
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Confirmare
..Anthony nu este deloc incantat sa isi petreaca timpul alaturi de tatal sau pe nume Walt, un alcoolic ghinionist. Cei doi incep ziua cu o serie de evenimente nefericite. Cu cat petrec mai mult timp impreuna, Walt si Anthony descopera ca intre ei este o adevarata conexiune. Acest lucru il face pe Walt sa devina un tata mai bun, iar pe Anthony sa descopere promisiunea si potentialul omului bun care va deveni.

Confirmare – The Confirmation (2016)

Server 1
Server 2

About the Author