Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 1st, 2018

Film – Confruntare în celula 99 – Brawl in Cell Block 99 (2017) [HD]

Confruntare în celula 99

poster Brawl in Cell Block 99 (2017)Brawl in Cell Block 99, acțiune thriller, film american apărut în anul 2017, regia S. Craig Zahler.
În rolurile principale: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson.

Caseta film Brawl in Cell Block 99
Titlul original: Brawl in Cell Block 99
Titlul alternativ: Драка в блоке 99
Regia: S. Craig Zahler
Scenariul: S. Craig Zahler
Distributia: Vince Vaughn (Bradley Thomas, Lauren’s husband), Jennifer Carpenter (Lauren Thomas, Bradley’s wife), Don Johnson (Warden Tuggs), Udo Kier (Placid Man), Marc Blucas (Gil), Tom Guiry (Wilson), Dan Amboyer (Longman), Fred Melamed (Mr. Irving), Rob Morgan (Jeremy), Pooja Kumar (Denise Pawther)
Durata: 132 minute
An: 2017
Gen: Crima/Drama

Filmul – Confruntare în celula 99
Brawl in Cell Block 99 urmărește viața brutală a unui fost boxeur care este încarcerat după ce o afacere cu droguri eșuează. Bradley Thomas, un fost boxeur, își pierde locul de muncă ca mecanic auto, iar căsnicia sa tulbure este pe cale să se destrame. În fața acestei răscruci din viața sa, Bradley se hotărăște să-și salveze mariajul revenind la câștigurile financiare din distribuirea drogurilor pentru un gangster local. Acest lucru îi îmbunătățește situația, oferindu-i o scurtă perioadă de fericire și securitate, până în ziua teribilă în care se găsește prins în mijlocul unui schimb de focuri dintre un grup de ofițeri de poliție și aliații săi nemiloși. (Cinemagia)

Confruntare în celula 99 – Brawl in Cell Block 99 (2017) subtitrat