Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 26th, 2019

Film – Consecințe – The Aftermath (2019) Keira Knightley, Alexander Skarsgard / subtitrat

poster The Aftermath (2019)The Aftermath, dramă, film Marea Britanie / Germania / SUA, regia James Kent.
În rolurile principale: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Alexander Scheer.
În 1946, Rachael Morgan sosește la ruinele Hamburgului, în timpul unei ierni geroase, pentru a se reîntâlni cu soțul său, Lewis, un colonel britanic însărcinat cu refacerea orașului spulberat și cu activitățile violente ale insurgenților Werwolf.
Cuplul, a cărui relație este tensionată datorită faptului că fiul lor Michael a fost ucis în timpul razboiului de bombardamentele germane, va rămâne în casa rechiziționată a arhitectului german Ștefan Lubert și a fiicei sale adolescente, Freda Lubert.
Lewis decide să-i lase pe Stefan și Freda să stea în apartamentul de la mansardă, o decizie pe care Rachael o considera inițial nefericită din cauza resentimentelor sale față de germani, din cauza morții lui Michael.
Cu toate acestea, Rachael se leagă de Stefan din cauza durerii împărtășită: soția lui Ștefan a fost ucisă de bombardamentele aliate.

Caseta film The Aftermath
Titlul original: The Aftermath
Regia: James Kent
Scenariul: Joe Shrapnel, Anna Waterhouse
Distributia: Keira Knightley (Rachael Morgan, Lewis’s wife), Alexander Skarsgård (Stefan Lubert), Jason Clarke (Colonel Lewis Morgan, Rachael’s husband), Fionn O’Shea (Major Barker), Kate Phillips (Susan), Martin Compston (Burnham), Alexander Scheer (Siegfried Leitmann), Anna Katharina Schimrigk (Heike)
Durata: 108 minute
An: 2019
Gen: Drama/Razboi/Romantic

Filmul – Consecințe
După încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, un colonel britanic și soția lui sunt repartizați să locuiască în Hamburg ca parte a planului de reconstrucție, însă între ei și foștii proprietari ai casei în care se mută apar tensiuni periculoase.

Consecințe – The Aftermath (2019) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3