Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 9th, 2019

Film – Conspirație la nivel înalt – Echelon Conspiracy (2009) Shane West, Edward Burns

poster Echelon Conspiracy (2009)Echelon Conspiracy, acțiune thriller, film american, regia Greg Marcks.
În rolurile principale: Shane West, Edward Burns, Ving Rhames.
Toată tehnologia din lume este supravegheată. Orice telefon este ascultat și orice dispozitiv electronic de telecomunicații este urmărit îndeaproape. Un singur telefon este rupt de la această rețea, având capacitatea de a analiza toate datele și de a găsi soluția optimă pentru orice situație. Acest telefon ajunge în mâinile lui Max Peterson, un inginer care îl folosește pentru a câștiga la jocuri de noroc..

Caseta film Echelon Conspiracy
Titlul original: Echelon Conspiracy
Regia: Greg Marcks
Scenariul: Kevin Elders, Michael Nitsberg
Distributia: Shane West (Max Peterson), Edward Burns (John Reed), Ving Rhames (Agent Dave Grant), Martin Sheen (Raymond Burke), Jonathan Pryce (Mueller), Tamara Feldman (Kamila), Sergey Gubanov (Yuri Malinin), Gosha Kutsenko (Russian General), Steven Elder (Charles)..
Durata: 105 minute
An: 2009
Gen: Actiune/Crima/Mister/Thriller

Filmul – Conspirație la nivel înalt
..Dar gadget-ul îl transformă curând într-o țintă a unei conspirații internaționale care are ca scop obținerea acestei tehnologii. Max este urmărit peste tot în lume, în timp ce un oficial guvernamental are în propria agendă planul de a destabiliza întregul echilibru mondial.

Conspirație la nivel înalt – Echelon Conspiracy (2009) subtitrat

Server 1
Server 2