Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 3rd, 2018

Film – Contesa albă – The White Countess (2005) Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Vanessa Redgrave

Contesa de gheață / Contesa albă

poster The White Countess (2005)The White Countess, dramă istorică, regia James Ivory.
În rolurile principale: Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Vanessa Redgrave
Contesa alba este o drama istorica despre un barbat care s-a izolat si inchis in el insusi in fata unei lumi pe care nu a putut sa o schimbe. Todd Jackson (Ralph Fiennes) este un expat american care traieste in Shanghai la sfarsitul anilor ’30.

Caseta film The White Countess
Titlul original: The White Countess
Regia: James Ivory
Scenariul: Kazuo Ishiguro
Distributia: Ralph Fiennes (Todd Jackson), Natasha Richardson (Countess Sofia Belinskaya), Hiroyuki Sanada (Mr. Matsuda), Lynn Redgrave (Olga Belinskaya), Vanessa Redgrave (Princess Vera Belinskaya), Madeleine Potter (Grushenka), Madeleine Daly (Katya), Lee Pace (Crane), Allan Corduner (Samuel Feinstein), John Wood (Prince Peter Belinski)
Durata: 135 minute
An: 2005
Gen: Drama/Istoric/Romantic/Razboi

Filmul – Contesa de gheață / Contesa albă
Pe vremuri, era un diplomat venit in Shanghai plin de optimism pentru viitorul Chinei, dar aranjamentele politice si violenta militara care fac parte din viata de zi cu zi a acestei tari l-au umplut de amaraciune si deziluzie. Cu o mica avere castigata la pariuri, el se hotaraste sa-si puna in aplicare visul si sa-si deschida barul perfect. Asa se intampla ca americanul o cunoaste pe Sofia (Natasha Richardson), o contesa fugita din Rusia care isi castiga existenta ca dansatoare si, din cand in cand, ca prostituata. Jackson descopera in ea un amestec de frumusete si tragedie care il fascineaza astfel ca ii ofera postul de administratora a barului, iar relatia dintre ei se dezvolta cu turnuri neasteptate.

Contesa albă – The White Countess (2005) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3