Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 29th, 2023

Film – Contesa perversă – La Comtesse Perverse (1974)

Contesa perversă

poster La Comtesse Perverse (1974)La Comtesse Perverse aka The Perverse Countess aka , thriller erotic, film Franța, regia Jesús Franco.
In rolurile principale: Alice Arno, Robert Woods, Howard Vernon.

Caseta film La Comtesse Perverse (1974)
Titlul original: La Comtesse Perverse /
Titlul alternativ:
Regia: Jesús Franco
Scenariul: Jesús Franco, Elisabeth Ledu de Nesle
Distributia: Alice Arno (Countess Ivanna Zaroff), Robert Woods (Tom / Bob Nubarre), Howard Vernon (Count Rabor Zaroff), Tania Busselier (Moira), Kali Hansa (Kali), Caroline Rivière (Carole), Lina Romay (Silvia), Pamela Stanford (Prisoner), Monica Swinn (Prisoner), Pierre Taylou (The Tied Man)
Durata: 87 minute
An: 1974
Gen: Drama/Erotic/Thriller

poster 2 La Comtesse Perverse (1974)Filmul – Contesa perversa
Tom și Moira, un cuplu dintr-o vilă mare de pe coastă văd prin binoclu un corp de femeie gol pe plajă. O descoperă epuizată și o aduc se odihnească în casa lor. Când se trezește, Carole povestește în flashback ororile pe care le-a trăit pe insulă. Cuplul se întreabă ce vor face cu ea, Tom îi răspunde că o vor aduce înapoi pe insulă. Înțelegem atunci că sunt complici la ceea ce se întâmplă acolo.

Mai târziu, Tom o avertizează pe Moira că „contesa” are nevoie de o altă victimă și că vor fi obligați să i-o ofere pentru că au nevoie de bani. Așa că o invită pe Silvia, una dintre cunoștințele lor, la ei acasă și apoi o însoțesc pe insulă. La masă izbucnește o ceartă între contele Rabor Zaroff și Tom, iar acesta din urmă părăsește locul. Contele și contesa Zaroff o seduc apoi pe Silvia, care ajunge să adoarmă, dar ea va fi trezită de zgomote de ferăstrău..

_

La Comtesse Perverse (1974)