Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 31st, 2020

Film – Cowboy de oraș – Urban Cowboy (1980) John Travolta, Debra Winger

poster Urban Cowboy (1980)Urban Cowboy, western romantic, film american, regia James Bridges.
În rolurile principale: John Travolta, Debra Winger, Scott Glenn.
Bud Davis este un baiat de la tara, care se muta la oras pentru a-si vizita unchiul. Acesta incepe sa petreaca mult timp la Gilley’s, club ce era in proprietatea lui Mickey Gilley insusi. Bud se angajeaza la rafinaria unde lucreaza si unchiul sau. De asemenea, o intalneste pe Sissy, o fata care calareste vaci, se indragostesc si dintr-o data se casatoresc..

Caseta film Urban Cowboy
Titlul original: Urban Cowboy
Regia: James Bridges
Scenariul: James Bridges, Aaron Latham
Distributia: John Travolta (Bud Davis), Debra Winger (Sissy Davis), Scott Glenn (Wes Hightower), Madolyn Smith (Pam), Barry Corbin (Bob Davis), Brooke Alderson (Corene Davis), Cooper Huckabee (Marshall), James Gammon (Steve Strange), Steve Strange (Sam Strange), Mickey Gilley (Himself), Johnny Lee (Himself), Bonnie Raitt (Herself), Charlie Daniels (Himself), Ellen March (Becky), Jessie La Rive (Jessie), Howard Henson (Himself), Connie Hanson (Marshalene), Tamara Champlin (Gilley Background Vocalist), Becky Conway (Gilley Background Vocalist), Jerry Hall (Sexy Sister), Cyndy Hall (Sexy Sister)
Durata: 132 minute
An: 1980
Gen: Drama/Romantic/Western

Filmul – Cowboy de oras
..Insa mariajul lor incepe sa se clatine in momentul cand Bud o vede pe Sissy ca petrece cam mult timp cu fostul condamnat Wes, care o invata cum sa calareasca un taur mecani, si care planuieste sa jefuiasca clubul lui Gilley. Atunci cand este anuntat un concurs de calarit tauri, Bud se decide sa se inscrie. Va putea el oare sa castige concursul si sa-si salveze mariajul cu Sissy?

Urban Cowboy (1980)