Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 2nd, 2019

Film – Crăciunul cu familia Krank – Christmas with the Kranks (2004) Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd

Share This
Tags

poster Christmas with the Kranks (2004)Christmas with the Kranks, comedie, film american, regia Joe Roth.
În rolurile principale: Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd.
Un cuplu decide să sară peste sărbătoarea Crăciunului pentru a salva bani pentru un concediu în Caraibe, stârnind indignarea vecinilor. Când fata lor se întoarce acasă cu iubitul ei pentru a petrece Crăciunul cu părinții ei, aceștia apelează tot la vecini pentru a-i ajuta în organizarea unui Crăciun perfect..

Caseta film Christmas with the Kranks
Titlul original: Christmas with the Kranks
Regia: Joe Roth
Scenariul: Chris Columbus
Distributia: Tim Allen (Luther Krank), Jamie Lee Curtis (Nora Krank, Luther’s wife), Dan Aykroyd (Vic Frohmeyer), Dava Hulsey (Amanda Frohmeyer), Julie Gonzalo (Blair Krank, the Kranks’ daughter), M. Emmet Walsh (Walt Scheel), Elizabeth Franz (Bev Scheel), Erik Per Sullivan (Spike Frohmeyer), Cheech Marin (Officer Salino), Jake Busey (Officer Treen), Austin Pendleton (Marty), Tom Poston (Father Zabriskie, a priest), Kim Rhodes (Julie), Arden Myrin (Daisy), René Lavan (Enrique Decardenal)..
Durata: 98 minute
An: 2004
Gen: Comedie

Filmul – Crăciunul cu familia Krank
În momentul în care singura lor fiică, Blair, părăsește căminul familial, Luther și Nora Krank (Tim Allen și Jamie Lee Curtis) decid să plece într-o croazieră pentru a depăși mai ușor acest moment.
Dar decizia lor de a boicota tradiția declanșează un adevărat vacarm în vecini. Când Blair sună în Ajunul Crăciunului pentru a anunța că vrea să facă o vizită surpriză împreună cu logodnicul ei, familia Krank are 12 ore la dispoziție pentru a face un miracol și a se aduna împreună cu vecinii pentru a petrece mai mult ca niciodată!

Crăciunul cu familia Krank – Christmas with the Kranks (2004) subtitrat

About the Author