Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 14th, 2017

Film – Creatura – The Thing (1982)

Creatura

poster The Thing (1982)The Thing, SF horror, film american apărut în anul 1982, regia John Carpenter, muzica Ennio Morricone.
În rolurile principale: Kurt Russell, Wilford Brimley, Keith David.
Filmul The Thing (1982) se bazează pe nuvela SF “Who Goes There?”, scrisă de John W. Campbell, Jr.

Caseta film The Thing
Titlul original: The Thing
Regia: John Carpenter
Scenariul: Bill Lancaster
Muzica: Ennio Morricone
Distributia: Kurt Russell (R.J. MacReady), A. Wilford Brimley (Blair), T. K. Carter (Nauls), David Clennon (Palmer), Keith David (Childs), Richard Dysart (Dr. Copper), Charles Hallahan (Norris), Peter Maloney (George Bennings), Richard Masur (Clark), Donald Moffat (Garry)..
Durata: 109 minute
An: 1982
Gen: Horror/Mister/SF

Filmul – Creatura
O expeditie stiintifica americana care exploreaza imensul tinut inghetat al Antarcticii, este intrerupta de un grup de norvegieni care urmareau un caine ca sa il impuste. Elicopterul cu care acestia urmareau cainele se prabuseste fara nici o explicatie. In timpul noptii cainele respectiv se trasnforma si ataca alti caini si membrii expeditiei. Echipa realizeaza in curand ca aveau de-a face cu o forma de viata extraterestra cu capacitatea de a lua forma altor corpuri si astfel acestia incep sa se intrebe in ce forma se afla extraterestrul. (Cinemarx)

Creatura – The Thing (1982) subtitrat