Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 13th, 2020

Film – Crepuscul – Near Dark (1987)

poster Near Dark (1987)Near Dark, neo-western horror, film american, regia Kathryn Bigelow.
În rolurile principale: Adrian Pasdar, Jenny Wright, Lance Henriksen.
Un tanar cowboy este sedus de o fata nou-venita in oras, care se dovedeste a fi vampir.
Transformandu-se incet intr-o creatura a noptii, el se alatura fetei si unui grup de alti vampiri. Dar cand tatal si sora lui devin tinte ale „vanatorii de sange” a vampirilor, este obligat sa aleaga intre loialitatea fata de vampiri si loialitatea fata de propria familie..

Caseta film Near Dark
Titlul original: Near Dark
Regia: Kathryn Bigelow
Scenariul: Eric Red, Kathryn Bigelow
Distributia: Adrian Pasdar (Caleb Colton), Jenny Wright (Mae), Lance Henriksen (Jesse Hooker), Bill Paxton (Severen), Jenette Goldstein (Diamondback), Joshua John Miller (Homer), Marcie Leeds (Sarah Colton), Tim Thomerson (Loy Colton), Troy Evans (Plainclothes Police Officer), Roger Aaron Brown (Cajun Truck Driver), James LeGros (Teenage Cowboy), Billy Beck (Motel Manager), S.A. Griffin (Police Officer at Motel)..
Durata: 95 minute
An: 1987
Gen: Actiune/Crima/Drama/Horror/Romantic/Western

Filmul – Crepuscul
..Iesit în oras pentru o seară de distractie, Caleb se întâlneste cu frumoasa Mae. Dragoste la prima vedere pentru o fată misterioasă, fată care va dispare la prima raza a zorilor, dar nu înainte de a-l fi muscat de gât. Pe măsura ce soarele se înaltă, Caleb se simte brusc slăbit, iar apoi, din ce în ce mai rău. Lângă el opreste opreste o auto-rulotă în care va fi urcat sub privirile tatălui si surorii lui. In masină se afla Mae si “familia” ei – un grup de vampiri renegati. Grupul este condus de Jesse, sotia lui – Diamondback, si durul Severen.

Crepuscul – Near Dark (1987)