Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Nov 18th, 2021

Film – Crimă albastră la colegiul Sf. Trinian – Blue Murder at St. Trinian’s (1957)

Share This
Tags

poster Blue Murder at St. Trinian's (1957)Blue Murder at St. Trinian’s, comedie, film Marea Britanie, regia Frank Launder.
În rolurile principale: Terry-Thomas, George Cole, Joyce Grenfell, Lionel Jeffries.

Fetele de la Școala Sf. Trinian merg într-un tur cu autobuzul în Italia, însoțite de un hoț de diamante deghizat în femeie, pentru a evita poliția..

Caseta film Blue Murder at St. Trinian’s
Titlul original: Blue Murder at St. Trinian’s
Regia: Frank Launder
Scenariul: Frank Launder, Sidney Gilliat, Val Valentine
Distributia: George Cole (“Flash Harry”), Joyce Grenfell (Policewoman Sergeant Ruby Gates), Terry-Thom((Captain Romney Carlton-Ricketts), Lloyd Lamble (Superintendent Kemp-Bird), Terry Scott (Police Sergeant), Lionel Jeffries (Joe Mangan), Thorley Walters (Major Whitehart), Cyril Chamberlain (Army Captain), Judith Furse (Dame Maud Hackshaw), Kenneth Griffith (Charlie Bull), Alastair Sim (Miss Fritton), Guido Lorraine (Prince Bruno), Charles Lloyd Pack (Prison Governor)..
Durata: 86 minute
An: 1957
Gen: Comedie

Filmul – Crima albastra la colegiul Sf. Trinian
Flash Harry (George Cole) a înființat un birou de căsătorii pentru fetele din clasa a șasea din St Trinian și se află la Roma pentru a negocia cu Prințul Bruno (Guido Lorraine), care este interesat să se căsătorească cu una dintre ele. Prințul îi sugerează lui Harry să aducă fetele la Roma înainte de iulie, pe cheltuiala Prințului, ca să poată lua o decizie. Întâmplător, UNESCO oferă celei mai bune școli calificate din punct de vedere academic din Anglia un turneu cu cheltuieli plătite în diverse orașe europene, care se încheie la Roma: vor juca la Festivalul de Muzică de la Viena și vor juca într-o serie de meciuri de hochei pe gazon și polo pe apă împotriva echipelor școlare.

Click aici pentru toate filmele de comedie la magazinwe.net

Blue Murder at St. Trinian’s (1957)