Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Dec 4th, 2019

Film – Crimele din Boston – What Doesn’t Kill You (2008) Mark Ruffalo, Ethan Hawke

Share This

poster What Doesn't Kill You (2008)What Doesn’t Kill You, crimă dramă, film american, regia Brian Goodman.
În rolurile principale: Ethan Hawke, Mark Ruffalo, Brian Goodman.
Brian și Paulie sunt doi tineri infractori ce acționează pe străzile din sudul sălbatic al Bostonului. Venind din familii separate, dar la fel de dezbinate și disfuncționale, cei doi băieți leagă o prietenie atât de profundă încât îi transformă în frați. Fac tot ce este necesar ca să supraviețuiască, trăind după regulile ilegale și imorale ale cartierului în care locuiesc..

Caseta film What Doesn’t Kill You
Titlul original: What Doesn’t Kill You
Regia: Brian Goodman
Scenariul: Donnie Wahlberg, Brian Goodman, Paul T. Murray
Distributia: Mark Ruffalo (Brian Reilly), Ethan Hawke (Paulie McDougan), Amanda Peet (Stacy Reilly), Will Lyman (Sully), Brian Goodman (Pat Kelly), Donnie Wahlberg (Detective Moran), Angela Featherstone (Katie), Brian Connolly (Sean), Lindsey McKeon (Nicole), Eddie J Fernandez (Swat team leader 1), Michael Yebba (Round Man)..
Durata: 100 minute
An: 2008
Gen: Crima/Drama

Filmul – Crimele din Boston
..Brian și Paulie cresc, iar micile lor infracțiuni se transformă în acte antisociale din ce în ce mai grave. Cei doi ajung pe mâinile lui Pat Kelly, șeful crimei organizate din zonă, care se ocupă de toate afacerile ilegale din regiunea de sud. Ei devin și ținta detectivului Moran, unul dintre cei mai buni polițiști din Boston, care hotărăște să rămână cu ochii pe ei. Brian este cel care se pierde total în lumea drogurilor și infracțiunilor și nici chiar dragostea soției sale Stacy și a copiilor lui nu îl pot salva.

Crimele din Boston – What Doesn’t Kill You (2008)

Server 1
Server 2