Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 27th, 2020

Film – Crimele din Oxford – The Oxford Murders (2008)

poster The Oxford Murders (2008)The Oxford Murders, dramă, film Marea Britanie / Spania, regia Álex de la Iglesia.
În rolurile principale: Elijah Wood, John Hurt, Leonor Watling.
Atunci cand studentul american Martin, pasionat de matematica si obsedat de celebrul profesor englez Arthur Seldom, soseste la Oxford si inchiriaza o camera in casa batranei doamne Eagleton si a fiicei acesteia – Beth, nu isi imagineaza nici in cele mai cumplite cosmaruri ale sale ca va fi implicat intr-un complicat sir de crime, ce par a fi savarsite pe baza unor simboluri matematice. Pentru a descoperi identitatea asasinului, Martin isi uneste fortele cu cele ale profesorului Seldom, incercand sa descifreze codul secret din spatele a patru simboluri: cercul, pestele, triunghiul si numarul divin al Demiurgului, invatand pe propria piele lectii dure de viata si convingandu-se ca nu exista adevar absolut si ca pana si cifrele pot minti..

Caseta film The Oxford Murders
Titlul original: The Oxford Murders
Regia: Álex de la Iglesia
Scenariul: Jorge Guerricaechevarria, Álex de la Iglesia
Distributia: Elijah Wood (Martin), John Hurt (Arthur Seldom), Leonor Watling (Lorna), Julie Cox (Beth Eagleton), Dominique Pinon (Frank), Burn Gorman (Yuri Ivanovich Podorov), Jim Carter (Inspector Petersen), Danny Sapani (Scott), Anna Massey (Mrs. Julia Eagleton), Alex Cox (Kalman), Bruce Jamieson (Steiner, an Austro-Hungarian Soldier), Luing Andrews (Security Guard)
Durata: 108 minute
An: 2008
Gen: Crima/Mister/Thriller

Filmul – Crimele din Oxford
..Curtat intens de catre Beth, dar fiind indragostit de o infirmiera pe nume Lorna, Martin se chinuie sa impace povestea de dragoste frumoasa pe care o traieste cu obsesia lui pentru stiintele exacte si pentru solutionarea misteriosului caz politist in care este implicat.

Crimele din Oxford – The Oxford Murders (2008)

Server 1