Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Nov 27th, 2019

Film – Criminali și îngeri – Outlaws and Angels (2016)

poster Outlaws and Angels (2016)Outlaws and Angels, western, film american, regia JT Mollner.
În rolurile principale: Frances Fisher, Chad Michael Murray, Luke Wilson.
Când Henry, un nelegiuit, își conduce gașca de ucigași și bandiți într-un jaf al unei bănci, el se așteaptă ca acest lucru să le aducă libertatea financiară și o șansă la o nouă viață în sudul graniței cu Mexicul. Din păcate, lucrurile devin sângeroase și ei sunt forțați să ucidă un șerif. Cu una din cele mai mari recompense din istoria Americii de Vest pe capul lor, ei își croiesc drum pe un teren periculos..

Caseta film Outlaws and Angels
Titlul original: Outlaws and Angels
Regia: JT Mollner
Scenariul: JT Mollner
Distributia: Chad Michael Murray (Henry), Francesca Eastwood (Florence Tildon), Teri Polo (Ada Tildon), Frances Fisher (Esther), Luce Rains (Augustus), Luke Wilson (Josiah), Steven Michael Quezada (Alonzo), Ben Browder (George Tildon), Madisen Beaty (Charlotte Tildon), Keith Loneker (Little Joe), Nathan Russell (Charlie), Connor Paolo (Connor), Lela Rose Allen (Lulu)..
Durata: 120 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Thriller/Western

Filmul – Criminali și îngeri
..Pe jumătate morți și fără cai, mâncare sau apă, ei ajung în cele din urmă la o casă singuratică de la graniță, în care locuiesc George Tildon, soția sa și cele două fiice ale lor. Fără alte opțiuni, gașca se adăpostește peste noapte înainte de a trece granița ceea ce determină o serie de evenimente înfricoșătoare. Secrete de familie sunt descoperite, legături de necrezut sunt formate și Henry se confruntă cu o șansă ciudată și neașteptată la salvare.

Criminali și îngeri – Outlaws and Angels (2016)