Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 10th, 2011

Film Croaziera – Trei pe o insula – Three – Survival Island (2005)

Croaziera – Trei pe o insulă

 

poster Film Croaziera - Trei pe o insula (2005) - Three - Survival Island “Three – Survival Island”, film de aventuri aparut in 2005, regia Stewart Raffill.
In rolurile principale: Billy Zane, Kelly Brook, Juan Pablo Di Pace.

Caseta film Croaziera – Trei pe o insula
Titlul original: Three – Survival Island
Regia: Stewart Raffill
Scenariul: Stewart Raffill
Distributia: Billy Zane (Jack), Kelly Brook (Jennifer), Juan Pablo Di Pace (Manuel), Todd Collins (Bill), Gabrielle Jourdan (Gail), Gary Brockette (capitanul Richards), Isabelle Constantini (Maggie Richards)..
Durata: 91 minute
An: 2005

FilmulCroaziera – Trei pe o insula
Pentru a sarbatori Craciunul, Jack si Jennifer, doi tineri bogati vor sa plece intr-o croaziera pe mare, la bordul unui iaht in compania prietenilor si a Capitanului Richards cu sotia sa, Maggie. Iahtul ar fi trebuit sa ajunga in Insulele Caraibe.
Inainte ca vasul sa ridice ancora, intre Manuel, membru al echipajului, si prietena sa, are loc o cearta violenta, incheiata cu un schimb reciproc de cuvinte grele si palme.. Prietena lui Manuel pleaca rostind un blestem.
Vasul pleaca in larg.
Cearta celor doi indragostiti fusese observata de Jack, care ar fi dorit sa-i dea lui Manuel o lectie de comportament si va determina o stare conflictuala intre el si Manuel. In final, animozitatea dintre Jack si Manuel devine insuportabila pentru ultimul, iar capitanul iahtului hotaraste sa-l debarce in primul port pe Manuel. Suparat, Manuel, aflat in bucatarie, arunca la intamplare o carpa si paraseste bucataria fara sa vada ca in urma lui s-a starnit un incendiu de la carpa cazuta peste aragazul aprins..In acest timp, Jack si prietenii sai, se distrau la pupa in timpul unei partide de pescuit. Cand toata lumea observa incendiul, deja este prea tarziu pentru a mai putea fi stins. Vasul este parasit in graba, dar barcile de salvare sunt rasturnate de o furtuna si singurii supravietuitori ai incidentului sunt Jack, Jennifer si Manuel.
Urmeaza apoi lupta pentru supravietuire..

Filmul Croaziera – Trei pe o insulă subtitrat