Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 10th, 2018

Film – Cronicile fricii – The Crucifixion (2017) [HD]

Crucificarea

poster The Crucifixion (2017)The Crucifixion, horror mister, film apărut în anul 2017, regia Xavier Gens.
În rolurile principale: Sophie Cookson, Corneliu Ulici, Brittany Ashworth.

Caseta film The Crucifixion
Titlul original: The Crucifixion
Regia: Xavier Gens
Scenariul: Chad Hayes, Carey W. Hayes
Distributia: Sophie Cookson (Nicole Rawlins), Corneliu Ulici (Father Anton), Brittany Ashworth (Vaduva), Matthew Zajac (Bishop Gornik), Diana Vladu (Exorcism nun), Florian Voicu (Tavian), Radu Bânzaru (Amanar), Javier Botet (Faceless Man), Iván González (Stefan Marinescu)..
Durata: 90 minute
An: 2017
Gen: Horror/Mister/Thriller

Filmul – Crucificarea
O poveste reală care a avut loc în anul 2005, atunci când cinci membri ai clerului din România au fost condamnați pentru uciderea unei călugărițe printr-un ritual crud de exorcizare, protagonista fiind Nicole Rawlins (Sophie Cookson), o jurnalistă care investighează uciderea acelei călugărițe. Un preot a fost condamnat, dar el susține că femeia a murit în timp ce exercita un ritual de exorcizare. Jurnalista se străduiește să stabilească dacă el, de fapt, a ucis o persoană bolnavă mintal, sau dacă a pierdut bătălia cu o prezență demonică. Atunci când Nicole vine în contact cu părintele Anton (Corneliu Ulici), apar tot mai multe evenimente inexplicabile, iar cei doi încep să creadă, de asemenea, că preotul a pierdut lupta cu un demon. (Cinemagia)

Crucificarea – The Crucifixion (2017) subtitrat