Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 5th, 2021

Film – Cry Macho: Calea spre răscumpărare – Cry Macho (2021) Clint Eastwood

poster Cry Macho (2021)Cry Macho, dramă neo-Western, film american, regia Clint Eastwood.
În rolurile principale: Clint Eastwood, Dwight Yoakam.

Caseta film Cry Macho
Titlul original: Cry Macho
Regia: Clint Eastwood
Scenariul: Nick Schenk, N. Richard Nash
Distributia: Clint Eastwood (Mike Milo), Dwight Yoakam (Howard Polk), Eduardo Minett (Rafael “Rafo” Polk), Natalia Traven (Marta), Fernanda Urrejola (Leta), Horacio Garcia Roj((Aurelio)
Durata: 104 minute
An: 2021
Gen: Drama/Thriller/Western

Filmul – Cry Macho: Calea spre rascumparare / Lacrimile bărbaților
În 1979, starul texan de rodeo Mike Milo s-a retras din cauza unei răni grave la spate. Anul următor, fostul său șef Howard Polk îl angajează să călătorească la Mexico City și să-l aducă înapoi pe fiul lui Howard, Rafo, în vârstă de 13 ani. El este de acord și la intrarea în Mexic, se întâlnește cu mama sa Leta, care îi spune că Rafo s-a transformat în delincvent, participând la lupte de cocoși cu un cocoș numit Macho.
La scurt timp, Mike îl găsește pe Rafo participând la o luptă de cocoși care este întreruptă de un raid al poliției. După ce poliția pleacă, Mike îi spune lui Rafo că tatăl său vrea să-l vadă. Intrigat de posibilitatea de a vedea ferma tatălui său, Rafo este de acord să plece cu Mike înapoi în Texas și merge să-și împacheteze lucrurile.

Cry Macho (2021)