Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 7th, 2014

Film – Cu capul înainte – Gegen die Wand – Duvara Karşı (2004)

poster Gegen die Wand (2004) Gegen die Wand, drama, film german aparut in 2004, regia Fatih Akın.
In rolurile principale: Birol Ünel, Sibel Kekilli, Güven Kiraç.

Caseta film Gegen die Wand
Titlul original: Gegen die Wand
Titlul alternativ: Head-On
Regia: Fatih Akin
Scenariul: Fatih Akin
Distributia: Birol Ünel (Cahit Tomruk), Sibel Kekilli (Sibel Güner), Catrin Striebeck (Maren), Meltem Cumbul (Selma), Hermann Lause (Doctor psihoterapeut Schiller), Demir Gökgöl (Yunus Güner), Cem Akın (Yilmaz Güner), Mona Mur, Adam Bousdoukos..
Durata: 121
An: 2004
Gen: Drama/Romantic

FilmulCu capul inainte
Pentru a scapa de regimul restrictiv din casa parinteasca, Sibel, o tânara turcoaica nascuta la Hamburg, îl roaga pe Cahit, un turc de 40 de ani, sa se casatoreasca cu ea, de ochii lumii. Cahit, un alcoolic cinic, care nu se intereseaza nici pe departe de conventiile si traditiile turcesti, accepta într-un sfârsit propunerea. La început, Sibel, care are doar 20 de ani, savureaza viata în “libertate”: Danseaza toata noaptea, experimenteaza cu barbati diferiti, îsi face de cap..
(poveste de dragoste, familie musulmana, alcoolic, drogat, depresiv, melodii turcesti, cu maşina în zid, Tentativa de suicid, Abuz sexual)
Film Nerecomandat sub 16 Ani !


About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.