Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 10th, 2021

Film – Cu degetu-n gură – Thumbsucker (2005)

poster Thumbsucker (2005)Thumbsucker, comedie dramă, film independent, film american, regia Mike Mills.
În rolurile principale: Lou Pucci, Tilda Swinton, Vincent D’Onofrio, Keanu Reeves.

Filmul Thumbsucker (2005) se bazează pe romanul cu același titlu (Thumbsucker – 1999) scris de Walter Norris Kirn, cel care a scris și Up in the Air – 2001.

Caseta film Thumbsucker
Titlul original: Thumbsucker
Regia: Mike Mills
Scenariul: Mike Mills
Distributia: Lou Taylor Pucci (Justin Cobb), Colton Tanner (10-year-old Justin), Mason Bromberg (4-year-old Justin), Tilda Swinton (Audrey Cobb), Vincent D’Onofrio (Mike Cobb), Keanu Reeves (Dr. Perry Lyman), Kelli Garner (Rebecca), Benjamin Bratt (Matt Schramm), Vince Vaughn (Mr. Geary), Chase Offerle (Joel Cobb), Kit Koenig (Principal), Nancy O’Dell (herself), Walter Kirn (cameo) (Debate judge)
Durata: 95 minute
An: 2005
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Cu degetu-n gura
Justin Cobb este un tânăr timid de 17 ani dintr-o familie de patru persoane din suburbanul Oregon. Are un obicei persistent de supt degetul mare de care tatăl său îl dezaprobă, ceea ce a dus la o reparare ortodontică majoră. El se adresează părinților săi după numele lor, Mike și Audrey, pentru a nu-l face pe tatăl său să se simtă bătrân. Audrey, o asistentă medicală înregistrată, este fascinată de actorul Matt Schramm, intrând într-un concurs pentru a câștiga o întâlnire cu el. Ea insistă că este „distracție inocentă”, dar este extrem de preocupată de aspectul atractiv pentru concurs.

Justin se află în echipa de dezbateri a școlii sale, condusă de dl Geary, la care s-a alăturat pentru a se apropia de colega sa Rebecca. El încearcă să înceapă o relație cu ea, dar ea îl respinge după ce el nu se poate deschide în fața ei cu privire la obiceiul său de a suge degetul mare.

Thumbsucker (2005)