Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 2nd, 2019

Film – Cu mafia pe urme – Tracers (2015) Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos

poster Tracers (2015)Tracers, acțiune, film american, regia Daniel Benmayor.
În rolurile principale: Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos, Adam Rayner.
Țopăitul pe acoperișuri, sportul popular de prin Franța, va deveni pentru niște băieți veseli din Tracers o metodă perfectă de a scăpa de poliție după ce își duceau până la capăt jafurile, fără să-și mai bată capul astfel cu urmăriri de mașini și riscuri inutile.
Așa că un tip pe nume Cam, jucat de Taylor Lautner, vârcolacul veșnic fără tricou pe el din Twilight, va juca rolul unui biciclist care se va izbi la propriu cu norocul când o să cadă peste o tipă..

Caseta film Tracers
Titlul original: Tracers
Regia: Daniel Benmayor
Scenariul: Kevin Lund, Leslie Bohem, Matt Johnson, T.J. Scott
Distributia: Taylor Lautner (Cam), Marie Avgeropoulos (Nikki), Adam Rayner (Miller), Rafi Gavron (Dylan), Christopher Jackson (Lonnie), Luciano Acuna Jr. (Tate), Josh Yadon (Jax), Johnny M. Wu (Jerry), Sam Medina (Hu), Amirah Vann (Angie), Christian Steel (Joey), Wai Ching Ho (Chen)..
Durata: 94 minute
An: 2015
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Cu mafia pe urme
..Și asta pentru că ea va fi biletul lui de intrare în clubul răufăcătorilor ce folosesc ca rută de ieșire acoperișul.
Însă banii, distracțiile, riscul și adrenalina nu se vor mai pupa la un moment dat și anume atunci când descoperă că noua lui echipă din Tracers 2014 online subtitrat nu prea ține cont de reguli de etică și că încalcă granițe pe care el nu le-ar accepta niciodată.

Cu mafia pe urme – Tracers (2015)

Server 1
Server 2