Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 3rd, 2019

Film – Cu orice preţ – Hell or High Water (2016) Jeff Bridges, Chris Pine

poster Hell or High Water (2016)Hell or High Water, neo-Western, film american, regia David Mackenzie.
În rolurile principale: Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster.
Doi frați din Texas, Toby (Chris Pine), și Tanner (Ben Foster), se reunesc după ani la rând în care drumurile li s-au despărțit, pentru a jefui filiale ale băncii care amenință cu executarea silită afacerea familiei lor. Pentru ei, jafurile nu sunt decât un ultim resort disperat de a-și pune la adăpost viitorul care le-a fost răpit.
O vreme se pare că răzbunarea merge ca pe roate, dar totul se schimbă din momentul în care pe firul investigației intră un ranger texan, Marcus (Jeff Bridges), care, la rândul său, caută să facă ultima mare “captură” din carieră înainte de a se pensiona, ajutat de partenerul său pe jumătate indian Comanche, Alberto (Gil Birmingham)..

Caseta film Hell or High Water
Titlul original: Hell or High Water
Regia: David Mackenzie
Scenariul: Taylor Sheridan
Distributia: Jeff Bridges (Marcus Hamilton), Chris Pine (Toby Howard), Ben Foster (Tanner Howard), Gil Birmingham (Alberto Parker), Marin Ireland (Debbie Howard), Katy Mixon (Jenny Ann), Dale Dickey (Elsie), Kevin Rankin (Billy Rayburn), Melanie Papalia (Hooker), Amber Midthunder (Vernon Teller)..
Durata: 102 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller/Western

Filmul – Cu orice preţ
..Când frații născocesc un plan pentru un ultim jaf pentru a strânge toți banii, se află deja cu poliția pe urmele lor, așa că totul se transformă într-o cavalcadă sângeroasă, în care valorile moderne se întrepătrund cu cele tradiționale, și noul vest se va înfrunta cu vechiul vest, lăsând în urmă pierderi de vieți omenești.

Cu orice preţ – Hell or High Water (2016) subtitrat

Server 1
Server 2