Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 29th, 2019

Film – Cucerește-o cu salsa – Cuban Fury (2014) Nick Frost, Rashida Jones

poster Cuban Fury (2014)Cuban Fury, comedie romantică, film britanic, regia James Griffiths.
În rolurile principale: Nick Frost, Rashida Jones, Chris O’Dowd.

În spatele aspectului de supraponderal timid al lui Bruce Garrett (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum, o femeie e pe cale să-i reaprindă flacăra latino. Se aprind reflectoarele, iar Nick e obligat să-și spună: Cucerește-o cu salsa!
E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett și are foc la călcâie și lumea la picioare, dar numai până într-o seară când un incident îl face să-și piardă încrederea în sine și-i deturnează viața pe alte căi..

Caseta film Cuban Fury
Titlul original: Cuban Fury
Regia: James Griffiths
Scenariul: Jon Brown
Distributia: Nick Frost (Bruce Garrett), Rashida Jones (Julia), Chris O’Dowd (Drew), Ian McShane (Ron), Olivia Colman (Sam Garrett), Wendi McLendon-Covey (Carly), Alexandra Roach (Helen), Rory Kinnear (Gary), Kayvan Novak (Bejan), Simon Pegg (cameo) (Ginger Mondeo driver)..
Durata: 98 minute
An: 2014
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Cucerește-o cu salsa
..25 de ani mai târziu, visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum iești din formă, singur și neiubit de nimeni și bine resemnat cu zona lui de confort. E nevoie de sosirea Juliei (Rashida Jones), șefa lui deșteaptă, amuzantă și extrem de sexy venită tocmai din America, pentru ca Bruce să-și pună sub semnul întrebării existența plicticoasă și lipsită de pasiune. Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui, dar și pentru că Drew (Chris O’Dowd) rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă, Bruce se gândește să renunțe.

Cucerește-o cu salsa – Cuban Fury (2014) subtitrat

Server 1
Server 2

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.