Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 30th, 2019

Film – Cuibul de viespi – Hornets Nest (1970) Rock Hudson, Sylva Koscina

Cuibul de viespi

poster Hornets Nest (1970)Hornets Nest, război, coproducție Italia / SUA, regia Phil Karlson.
În rolurile principale: Rock Hudson, Sylva Koscina, Sergio Fantoni.
O unitate de comando este lansată în spatele liniilor germane din Italia, iar misiunea sa este de a arunca în aer un baraj strategic. Unitatea este prinsă în ambuscadă și numai liderul supraviețuiește.

Caseta film Hornets Nest
Titlul original: Hornets Nest
Titlul alternativ: L’assaut des jeunes loups / Das Wespennest / I lupi attaccano in branco / Nido de avispas
Regia: Phil Karlson
Scenariul: Stanley Colbert, S.S. Schweitzer
Distributia: Rock Hudson (Capt. Turner), Sylva Koscina (Dr. Bianca Freedling), Sergio Fantoni (Capt. Friedrich von Hecht), Giacomo Rossi-Stuart (Schwalberg), Jacques Sernas (Maj. Taussig), Mark Colleano (Aldo), Mauro Gravina (Carlo), John Fordyce (Dino), Giuseppe Cassuto (Franco), Amedeo Castracane (Tonio), Giancarlo Colombaioni (Romeo), Ronald Colombaioni (Mikko), Valerio Colombaioni (Arturo), Giuseppe Coppola (Rico), Luigi Criscuolo (Paolo), Gaetano Danaro (Umberto)..
Durata: 110 minute
An: 1970
Gen: Actiune/Drama/Razboi

Filmul – Cuibul de viespi
În 1944, în timpul unei misiuni de sabotaj, singurul paraşutist supraviețuitor din Armata a 5-a a SUA, este salvat de un grup de orfani italieni, care mai târziu îl vor ajuta să-şi îndeplinească misiunea de a arunca în aer un baraj de maximă importanţă pentru nemţi, chiar înainte de sosirea trupelor americane în zonă.

Cuibul de viespi – Hornets Nest (1970) subtitrat

Server 1