Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 6th, 2020

Film – Cum să fii amantu’ la femei – How to Be a Latin Lover (2017) Eugenio Derbez, Salma Hayek

poster How to Be a Latin Lover (2017)How to Be a Latin Lover, comedie, film american, regia Ken Marino.
În rolurile principale: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raphael Alejandro.

Eugenio Derbez este protagonistul unei comedii care promite să fie cel mai amuzant film făcut vreodată! În această comedie care ne va face să râdem în hohote, Eugenio Derbez este Maximo, un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie să muncească măcar o zi în viața lui. Își face o carieră din seducerea doamnelor bogate și mai în vârstă, și se însoară cu o femeie de două ori mai bătrână ca el. 25 de ani mai târziu, răsfățat și plictisit să se trezească tot lângă soția lui, acum ajunsă la 80 de ani, are parte de surpriza vieții lui când se trezește că aceasta îi dă papucii pentru un vânzător de mașini mai tânăr ca el..

Caseta film How to Be a Latin Lover
Titlul original: How to Be a Latin Lover
Regia: Ken Marino
Scenariul: Chris Spain, Jon Zack
Distributia: Eugenio Derbez (Maximo), Noel Carabaza (Young Maximo), Vadhir Derbez (21 year old Maximo), Salma Hayek (Sara, Maximo’s estranged sister), Manelly Zepeda (Young Sara), Raphael Alejandro (Hugo), Rob Lowe (Rick the Gigolo), Kristen Bell (Cindy), Raquel Welch (Celeste Birch), Linda Lavin (Millicent Dupont), Renée Taylor (Peggy), Rob Riggle (Scott), Rob Huebel (Nick), Rob Corddry (Quincy, Celeste’s chauffeur)..
Durata: 115 minute
An: 2017
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Cum sa fii amantu’ la femei
..Dat afară din luxoasa vilă, și disperat să-și găsească un loc unde să stea, Maximo se mută să locuiască cu sora lui, Sara (Salma Hayek), și cu Hugo, fiul acesteia, tocilar, dar adorabil, în micul lor apartament. Dornic să se reîntoarcă la viața de lux, Maximo se folosește de colega de clasă de care e îndrăgostit nepotul lui ca să ajungă la bunica acesteia, Celeste, văduva unui miliardar. Pe măsură ce Maximo încearcă să-și redobândească talentele de seducător latino, începe să se apropie de nepotul lui, Hugo, descoperind că important nu e să iubești banii, ci să-ți iubești familia.

Cum să fii amantu’ la femei – How to Be a Latin Lover (2017)