Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 9th, 2018

Film – Cum să organizezi o orgie într-un mic oraș – How to Plan an Orgy in a Small Town (2015)

Share This
Tags

Cum să organizezi o orgie într-un mic oraș

poster How to Plan an Orgy in a Small Town (2015)How to Plan an Orgy in a Small Town, comedie, film canadian, regia Jeremy Lalonde.
În rolurile principale: Jewel Staite, Ennis Esmer, Lauren Lee Smith.

Caseta film How to Plan an Orgy in a Small Town
Titlul original: How to Plan an Orgy in a Small Town
Regia: Jeremy Lalonde
Scenariul: Jeremy Lalonde
Distributia: Jewel Staite (Cassie Cranston), Ennis Esmer (Adam Mitchell), Lauren Lee Smith (Heather Mitchell), Katharine Isabelle (Alice Solomon), Mark O’Brien (Bruce Buck), Tommie-Amber Pirie (Polly Murray), Jonas Chernick (Chester O’Connell), James McGowan (Spencer Goode)..
Durata: 101 minute
An: 2015
Gen: Comedie

Filmul – Cum să organizezi o orgie într-un mic oraș
Un grup de prieteni locuiesc în pitorescul oraș Beaver’s Ridge – întruchiparea educației și a valorilor familiale puternice. Viața lor ordonată este întreruptă de întoarcerea acasă a lui Cassie Cranston (Jewel Staite), ușuratica care s-a făcut de rușine și a fost alungată din oraș pe când era adolescentă. Acum, o mare scriitoare de tutoriale în revistele pentru adulți, revenită, în principiu, pentru funerariile mamei sale, Cassie găsește o oportunitate în a se răzbuna pe comunitate, încercând, sub pretextul definitivării unei cărți, planificarea unei orgii, la care să participe foștii săi prieteni care au întâmpinat-o cu răceală.

Cum să organizezi o orgie într-un mic oraș – How to Plan an Orgy in a Small Town (2015) subtitrat