Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 11th, 2019

Film – Cum ți-e scris – Only You (1994) Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt

poster Only You (1994)Only You, comedie romantică, film american, regia Norman Jewison.
În rolurile principale: Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt.
In adolescenta, lui Faith i se ghicise de doua ori ca cel care ii este sortit poarta numele de Damon Bradley, dar nu avusese niciodata ocazia sa cunoasca pe cineva cu acest nume. Mai multi ani, acesta a fost pentru Faith singurul indiciu despre presupusa ei “jumatate”. Insa a venit si vremea sa renunte la acest vis de adolescenta, pentru a accepta oferta mai concreta a unui medic. Cu cateva zile inainte de casatorie, Faith primeste un telefon de felicitare de la un fost coleg al logodnicului ei, care ii suna din aeroport inainte de a se urca in avionul spre Venetia.
Numele lui? Damon Bradley..

Caseta film Only You
Titlul original: Only You
Regia: Norman Jewison
Scenariul: Diane Drake
Distributia: Marisa Tomei (Faith Kovács), Tammy Minoff (Young Faith), Robert Downey Jr. (Peter Wright), Bonnie Hunt (Kate Kovács), Jessica Hertel (Young Kate), Joaquim de Almeida (Giovanni), Fisher Stevens (Larry Kovács), Harry Barandes (Young Larry), Billy Zane (Harry, False Damon Bradley), Siobhan Fallon (Leslie), John Benjamin Hickey (Dwayne, Faith’s Fiancé), Adam LeFevre (Damon Bradley)..
Durata: 115 minute
An: 1994
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Cum ți-e scris
..Deci exista! Lui Faith nu i-a trebuit mai mult pentru a se decide sa vada macar cum arata cel cu acest nume providential, inainte de a se casatori. Asa ca pleaca in Italia impreuna cu prietena ei Kate, in cautarea misteriosului personaj. Iar acolo il cunoaste pe Peter Wright, care se indragosteste de ea la prima vedere si se face luntre si punte sa-i faca pe plac, in timp ce ea e cu totul absorbita de cautarea celui despre care crede ca ii este sortit.

Cum ți-e scris – Only You (1994) subtitrat