Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 13th, 2018

Film – Curierul 3 – Transporter 3 (2008) Jason Statham, Natalya Rudakova

Curierul 3

poster Transporter 3 (2008)Transporter 3, acțiune thriller, film francez, regia Olivier Megaton.
În rolurile principale: Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berléand.
Frank Martin este fortat sa o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev, Presedintele unei Agentii de Protectia Mediului din Ucraina. Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina..

Caseta film Transporter 3
Titlul original: Transporter 3
Regia: Olivier Megaton
Scenariul: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Distributia: Jason Statham (Frank Martin), Natalya Rudakova (Valentina), François Berléand (Inspector Tarconi), Robert Knepper (Johnson), Jeroen Krabbé (Leonid Tomilenko), Alex Kobold (Leonid’s Aide), Katia Tchenko (Leonid’s Secretary), David Atrakchi (Malcom Manville), Yann Sundberg (Flag), Eriq Ebouaney (Ice), David Kammenos (Driver Market), Silvio Simac (Mighty Joe), Oscar Relier (Thug / Driver), Timo Dierkes (Otto), Igor Koumpan (Ukrainian cop)..
Durata: 104 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Curierul 3
..Dar Leonid Vasilev crede ca Frank este cel care a rapit-o pe Valentina, asa ca el trimite agenti sa il prinda. Mai mult de atat, “pasagerul” lui nu coopereaza deloc. In ciuda dispozitiei cinice a lui Valentina, si tentativa lui de a nu se implica, Frank si Valentina se indragostesc, in timp ce incearca sa scape cu viata din amenintarile care ii asteapta la fiecare “curba”.

Curierul 3 – Transporter 3 (2008) subtitrat