Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 12th, 2021

Film – Curierul traficanților – The Mule (2018) Clint Eastwood, Bradley Cooper

poster The Mule (2018)The Mule, crima dramă, film american, regia Clint Eastwood.
În rolurile principale: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña.

Scenariul filmului The Mule (2018) se bazează pe articolul din 2014 publicat de The New York Times „The Sinaloa Cartel’s 90-Year-Old-Mule Drug Mule” de Sam Dolnick, care relatează povestea lui Leo Sharp, un veteran din cel de-al doilea război mondial care a devenit curier de droguri pentru Cartelul Sinaloa în anii ’80.

Caseta film The Mule
Titlul original: The Mule
Regia: Clint Eastwood
Scenariul: Nick Schenk
Distributia: Clint Eastwood (Earl Stone, a drug mule (based on Leo Sharp), Bradley Cooper (Colin Bates, a DEA agent (based on Jeff Moore), Laurence Fishburne (Warren Lewis, Bates’ supervisor), Michael Peña (Trevino, Bates’ partner), Dianne Wiest (Mary Stone, Earl’s estranged ex-wife), Ignacio Serricchio (Julio Gutierrez, Earl’s cartel handler), Andy García (Latón, a Cartel boss), Taissa Farmiga (Ginny, Earl’s granddaughter), Kinsley Isla Dillon (young Ginny), Alison Eastwood (Iris, Earl’s estranged daughter), Richard Herd (Tim Kennedy), Lobo Sebastian (Bug, a cartel enforcer), Manny Montana (Axl), Noel G. (Bald Rob)..
Durata: 116 minute
An: 2018
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Curierul traficantilor
Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat şi ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă îşi face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.

The Mule (2018)