Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 14th, 2019

Film – Curierul traficanților – The Mule (2018) Clint Eastwood, Patrick L. Reyes

poster The Mule (2018)The Mule, crimă dramă, film american, regia Clint Eastwood.
În rolurile principale: Clint Eastwood, Patrick L. Reyes, Cesar De León.
Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat şi ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta..

Caseta film The Mule
Titlul original: The Mule
Regia: Clint Eastwood
Scenariul: Nick Schenk
Distributia: Clint Eastwood (Earl Stone, a drug mule – based on Leo Sharp), Bradley Cooper (Colin Bates, a DEA Agent – based on Jeff Moore), Laurence Fishburne (a DEA Special Agent in Charge), Michael Peña (Trevino, a DEA agent and Bates’ partner), Dianne Wiest (Mary, Earl’s ex-wife), Andy García (Laton, a Cartel boss), Alison Eastwood (Iris, Earl’s estranged daughter), Taissa Farmiga (Ginny, Earl’s granddaughter), Ignacio Serricchio (Julio, a cartel handler), Loren Dean (DEA Agent Brown), Victor Rasuk (Rico)..
Durata: 116 minute
An: 2018
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Curierul traficanților
..Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă îşi face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.
Inevitabilul se produce şi Earl intră sub lupa inspectorului anti-drog Colin Bates, în timp ce greşelile trecutui îl prind din urmă şi îi complică şi mai tare existenţa.

Curierul traficanților – The Mule (2018) subtitrat

Server 1
Server 2