Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 4th, 2023

Film – Curiozitatea doctorului Humpp – The Curious Dr. Humpp (1969)

Curiozitatea doctorului Humpp

poster The Curious Dr. Humpp (1969)The Curious Dr. Humpp, clasic erotic, film Argentina, regia Emilio Vieyra.
In rolurile principale: Ricardo Bauleo, Gloria Prat, Aldo Barbero.

Un doctor răpește oameni, cupluri care fac sex. Îi duce la conacul lui, unde sunt ținuți prizonieri. El injectează subiecților săi o substanță pentru a le „îmbunătăți” abilitățile sexuale.

Caseta film The Curious Dr. Humpp (1969)
Titlul original: The Curious Dr. Humpp
Regia: Emilio Vieyra
Scenariul: Emilio Vieyra
Distributia: Ricardo Bauleo (Horacio Funes / George), Gloria Prat (Raquel / Rachel), Aldo Barbero (Dr. Zoide / Dr. Humpp), Susana Beltrán (Enfermera / Nurse), Justin Martin (Barman), Michel Angel Olmos, Mary Albano, Al Bugatti, Héctor Biuchet (Inspector Benedict), Greta Williams, Alex Klapp, Norberto Nelson, Orestes Trucco (Barman), Emilio Vieyra (Farmacéutico)
Durata: 87 minute
An: 1969
Gen: Erotic/Horror/SF

Filmul – Curiozitatea doctorului Humpp
Oamenii care fac sex – Rachel și iubitul ei, patru hipioți, două lesbiene și o femeie cu fotografii cu bărbați goi – sunt răpiți sistematic de un monstru hidos și luați cu un dric.
George, un reporter de ziar, și inspectorul de poliție Benedict investighează. Un barman își amintește că l-a văzut pe monstru la clubul său chiar înainte ca striperița să fie răpită. Schița poliției este publicată în ziar și monstrul este văzut încercând să cumpere afrodisiace de la o farmacie. George urmărește mașina funerară și este capturat încercând să pătrundă pe proprietatea în care sunt ținuți și ceilalți.

Când George se trezește află că e prizonier. Se împrietenește cu Rachel, care îl ajută să o învingă pe asistenta doctorului Humpp. După ce George face sex cu Asistenta, aceasta acceptă să-l ajute să scape, dar este doar un truc? Dr. Humpp încearcă să ofere omenirii viață veșnică folosind puterea libidoului uman..

The Curious Dr. Humpp (1969)