Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Feb 17th, 2019

Film – Cursa Ghiulea – The Cannonball Run (1981) Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcett

poster The Cannonball Run (1981)The Cannonball Run, comedie, coproducție SUA / Hong Kong, regia Hal Needham.
În rolurile principale: Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcett.
O cursa nebuna, de la o coasta la alta a Americii, in care orice este permis, pentru ca festele au luat locul regulilor. Personajele sunt pitoresti si obsedate sa castige. Burt Reynolds se deghizeaza in sofer de ambulanta ca sa pacaleasca patrulele de circulatie. Copilotul lui (Dom Deluise) se travesteste in Captain Chaos..

Caseta film The Cannonball Run
Titlul original: The Cannonball Run
Regia: Hal Needham
Scenariul: Brock Yates
Distributia: Burt Reynolds (J. J. McClure), Roger Moore (Seymour), Farrah Fawcett (Pamela), Dom DeLuise (Victor Prinzim), Dean Martin (Jamie Blake), Sammy Davis Jr. (Fenderbaum), Jack Elam (Doctor Nikolas Van Helsing), Adrienne Barbeau (Marcie), Terry Bradshaw (Terry), Jackie Chan (Subaru Driver #1)..
Durata: 95 minute
An: 1981
Gen: Actiune/Comedie/Sport

Filmul – Cursa Ghiulea
..Dean Martin si Sammy D. Junior, imbracati in preoti, intregesc lista travestitilor. Roger Moore se autoparodiaza ca agent 007, dotat cu dispozitive si arme secrete, iar Jamie Farr este un seic islamic sarit de pe fix. Momentele de comedie burlesca in care concurentii se paruiesc cu o gasca suparata de motociclisti fac deliciul acestui film.

Cursa Ghiulea – The Cannonball Run (1981) subtitrat

Server 1
Server 2