Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 2nd, 2019

Film – Cursa mortală – Death Race (2008) Jason Statham

poster Death Race (2008)Death Race, acțiune thriller, regia Paul W. S. Anderson.
În rolurile principale: Jason Statham, Tyrese Gibson, Ian McShane, Joan Allen.
In New York-ul anului 2020, societatea post-industriala se confrunta cu o problema ce tinde sa scape de sub control: cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg prin intermediul unor transmisiuni televizate sangeroase, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti in cursul careia acestia trebuie sa se mutileze si sa se ucida intre ei in drumul lor spre victoria finala, si desigur, spre eliberare..

Caseta film Death Race
Titlul original: Death Race
Regia: Paul W. S. Anderson
Scenariul: Paul W. S. Anderson
Distributia: Jason Statham (Jensen Ames), Joan Allen (Hennessey), Ian McShane (Coach), Tyrese Gibson (Machine Gun Joe), Natalie Martinez (Case), Max Ryan (Pachenko), Jason Clarke (Ulrich), Frederick Koehler (Lists)..
Durata: 111 minute
An: 2008
Gen: Actiune/SF/Thriller

Filmul – Cursa mortală
..Multiplu campion la raliul Nascar, Jensen Aimes este intemnitat de 8 ani in celebra Terminal Island si i se insceneaza o crima pe care nu o comisese pentru a fi fortat sa participe la aceasta competitie a mortii. Conducand o masina monstruoasa, dotata cu aruncatoare de flacari, lansatoare de grenade si arme de foc si purtand pe fata o masca metalica, Jensen trebuie sa supravietuiasca timp de 3 zile celor mai periculosi asasini din tara, premiul pentru castigarea cursei fiind libertatea personala a acestuia.

Cursa mortală – Death Race (2008)

Server 1 Server 2