Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 21st, 2020

Film – Cursă periculoasă – Dead Heat (2002) Kiefer Sutherland, Anthony LaPaglia

poster Dead Heat (2002)Dead Heat, acțiune comedie, regia Mark Malone.
În rolurile principale: Kiefer Sutherland, Anthony LaPaglia, Radha Mitchell.

Pally (Keifer Sutherland) si Ray (Anthony LaPaglia) sunt frati vitregi, dar cum sangele apa nu se face, inteleg sa se ajute la ananghie. Pally, fost politist pensionat pe caz de boala, se lasa convins de Ray, liber-profesionist cu fler la afaceri, sa-si investeasca banii intr-un cal de curse cu potential de campion. Investitia ar putea sa le aduca o gramada de bani, dar din pacate, Ray se pricepe numai la cai, nu si la jochei. .

Caseta film Dead Heat
Titlul original: Dead Heat
Regia: Mark Malone
Scenariul: Mark Malone
Distributia: Kiefer Sutherland (Pally LaMarr), Anthony LaPaglia (Ray LaMarr), Radha Mitchell (Charlotte LaMarr), Lothaire Bluteau (Tony LaRoche), Daniel Benzali (Frank Finnegan), Kay Panabaker (Sam LaRoche), Charles Martin Smith (Morty), Craig Veroni (Warehouse Worker #2), Frank Cassini (Manny), Peter Flemming (Ted)
Durata: 94 minute
An: 2002
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Cursa periculoasa
..Greseala lui e ca il angajeaza pe Tony LaRoche (Lothaire Bluteau), baiat bun dar cu patima jocurilor de noroc si cu datorii la un mafiot local. Mafiotul isi da seama de valoarea calului si il rechizitioneaza, invocand datoriile lui Tony. Mizand pe totul sau nimic, Pally si Ray pun la cale un plan pentru a-si recupera investitia.

Cursă periculoasă – Dead Heat (2002)