Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 14th, 2018

Film – Cursa secolului – The Mercy (2018) Colin Firth, Rachel Weisz

Cursa secolului

poster The Mercy (2018)The Mercy, dramă, biografică, film britanic, regia James Marsh.
În rolurile principale: Colin Firth, Rachel Weisz, David Thewlis.
The Mercy (2017) este o poveste extraordinară și tulburătoare a unui om care pleacă pe mare și a familiei pe care o lasă în urmă. Pelicula este bazată pe povestea incredibilă a lui Donald Crowhurst, un marinar amator care a concurat în cursa „Sunday Times Golden Globe” din 1968, în speranța de a deveni prima persoană din istorie care a navigat în jurul globului fără să se oprească.

Caseta film The Mercy
Titlul original: The Mercy
Titlul alternativ: Deep Water / Una viaje extraordinario / Un océano entre nosotros / Le jour de mon retour / Il mistero di Donald C. / Гонка века
Regia: James Marsh
Scenariul: Scott Z. Burns
Distributia: Colin Firth (Donald Crowhurst, Crowhurst’s father and husband), Rachel Weisz (Clare Crowhurst, Crowhurst’s mother wife), David Thewlis (Rodney Hallworth), Ken Stott (Stanley Best), Jonathan Bailey (Wheeler), Adrian Schiller (Elliot), Oliver Maltman (Dennis Herbstein), Mark Gatiss (Ronald Hall), Simon McBurney (Sir Francis Chichester), Kit Connor (James Crowhurst, Crowhurst’s brother and son), Eleanor Stagg (Rachel Crowhurst, Crowhurst’s daughter and sister), Andrew Buchan (Ian), Geoff Bladon (Arthur Bladon, town mayor)
Durata: 101 minute
An: 2018
Gen: Aventura/Biografic/Drama

Filmul – Cursa secolului
Crowhurst a intrat în cursă, parțial ca o oportunitate de a face publicitate unui nou dispozitiv de navigație la care lucra. El a montat o altă invenție ambarcațiunii sale netestate, un sistem de stabilitate, și a pornit singur în misiunea sa de circumnavigație. Cu o barcă neterminată, Donald își lasă soția, Clare, și copiii lor în urmă, îmbarcându-se ezitant într-o aventură pe barca lui, „Teignmouth Electron”. Cu toate acestea, lipsa de experiență și singurătatea, îl găsesc pe Crowhurst confruntându-se cu lupte dramatice și o izolare acută.

Cursa secolului – The Mercy (2018) subtitrat