Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 11th, 2019

Film – Cursa – The Naked Spur (1953) James Stewart, Janet Leigh, Robert Ryan

poster The Naked Spur (1953)The Naked Spur, western, film american, regia Anthony Mann; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: James Stewart, Janet Leigh, Robert Ryan.
Jesse Tate, un batranel al carui principiu in viata este ” fiecare trebuie sa-si vada de treburile sale ”, este abordat undeva prin salbaticia muntilor Stancosi de Howard Kemp, un barbat aflat in urmarirea unui criminal pe nume Ben Vandergroat, acuzat de uciderea serifului din Abilene, Kansas. Confundandu-l cu un serif, Tate accepta cei 20 de dolari oferiti pentru a-l ajuta sa gaseasca macar o urma proaspata a fugarului si astfel amandoi pornesc la drum..

Caseta film The Naked Spur
Titlul original: The Naked Spur
Regia: Anthony Mann
Scenariul: Sam Rolfe, Harold Jack Bloom
Distributia: James Stewart (Howard Kemp), Janet Leigh (Lina Patch), Robert Ryan (Ben Vandergroat), Ralph Meeker (Roy Anderson), Millard Mitchell (Jesse Tate)..
Durata: 91 minute
An: 1953
Gen: Thriller/Western

Filmul – Cursa
..Nu dupa mult timp il coopteaza in urmarire si pe locotenentul de cavalerie Roy Anderson, tocmai dat afara din serviciul militar din cauza comportamentului sau imoral, acum dornic de aventura. Lucrurile se complica atunci cand reusesc sa-l captureze pe Ben, iar Tate si Roy afla ca pe capul criminalului exista o recompensa de 5.000. de dolari, fapt ascuns de Kemp.

Cursa – The Naked Spur (1953) subtitrat