Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 2nd, 2019

Film – Cursa țicniților – The Gumball Rally (1976) Michael Sarrazin, Norman Burton

Share This
Tags

poster The Gumball Rally (1976)The Gumball Rally, comedie, film american, regia Charles Bail.
În rolurile principale: Michael Sarrazin, Norman Burton, Raúl Juliá, Gary Busey.
Un grup de oameni provenind din cele mai diverse medii sociale au in comun o pasiune trasnita pentru un raliu extrem. Principala regula a acestei competitii este ca nu exista nici o regula, riscurile fiind enorme. Castigatorul se va umple de bani si se va acoperi de faima, ajungand aproape un erou national.
La neobisnuitul raliu se pot inscrie numai masini foarte scumpe care pot ajunge la peste 200 de km la ora..

Caseta film The Gumball Rally
Titlul original: The Gumball Rally
Regia: Charles Bail
Scenariul: Leon Capetanos, Charles Bail
Distributia: Michael Sarrazin (Michael Bannon – AC Cobra), Nicholas Pryor (Professor Samuel Graves – AC Cobra), Tim McIntire (Steve Smith – Ferrari Daytona), Raul Julia (Franco Bertollini – Ferrari Daytona), Norman Burton (Lieutenant Roscoe, LAPD), John Durren (Ace “Mr. Guts” Preston – Camaro Z-28), Gary Busey (Gibson, Preston’s co-driver and mechanic – Chevrolet Camaro Z-28), Joanne Nail (Jane Johnson – Porsche 911), Susan Flannery (Alice Johnson – Porsche 911), J. Pat O’Malley (Barney Donahue)..
Durata: 105 minute
An: 1976
Gen: Comedie

Filmul – Cursa ticnitilor
..Desi are secvente pline de adrenalina, acest film este considerat o comedie datorita situatiilor hilare in care intra protagonistii. La urma urmei, este vorba despre o cursa a ticnitilor care are si un premiu simbolic. Este vorba de un automat de guma de mestecat, care devine, pe parcursul filmului un adevarat leitmotiv.

Cursa țicniților – The Gumball Rally (1976) subtitrat

Server 1
Server 2