Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 30th, 2019

Film – Curtezanul – Loverboy (1989) Patrick Dempsey, Kate Jackson

Share This
Tags

poster Loverboy (1989)Loverboy, comedie, film american, regia Joan Micklin Silver.
În rolurile principale: Patrick Dempsey, Kate Jackson, Robert Ginty.
Randy Bodek nu are nici cea mai mică idee despre felul în care trebuie să se poarte cu o femeie. Dar se străduiește din greu să remedieze această situație. Pentru că a venit vara, iar el este în vacanță, își ia de lucru la o pizzerie, ocupîndu-se de livrări. Acesta este cel mai bun prilej de a afla direct de la sursă ce-și doresc, de fapt, femeile. În mod ciudat, în Beverlly Hills se întâmplă ceva neobișnuit: femeile par extraordinar de fericite..

Caseta film Loverboy
Titlul original: Loverboy
Regia: Joan Micklin Silver
Scenariul: Robin Schiff, Tom Ropelewski, Leslie Dixon
Distributia: Patrick Dempsey (Randy / Son), Kate Jackson (Diane / Mother), Robert Ginty (Joe / Father), Nancy Valen (Jenny / Randy’s girlfriend), Dylan Walsh (Jory Talbot), Barbara Carrera (Alex / Randy’s lover), Bernie Coulson (Sal)..
Durata: 98 minute
An: 1989
Gen: Comedie

Filmul – Curtezanul
..Este vorba despre faptul că descoperă trandafiri pe pernele lor, au pe cineva care dorește să le fotografieze și pot conta mereu pe cineva interesat să le asculte, nu doar să le audă absent. Cel care se ocupă de toate acestea este tânărul chiar Randy Bodek (Patrick Dempsey), curtezanul care, culmea, fusese părăsit de iubita sa tocmai pentru că nu știa cum să se poarte cu o femeie.

Curtezanul – Loverboy (1989) subtitrat