Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 14th, 2019

Film – Cuvinte şi imagini – Words and Pictures (2013) Clive Owen, Juliette Binoche

poster Words and Pictures (2013)Words and Pictures, comedie dramă, film american, regia Fred Schepisi.
În rolurile principale: Clive Owen, Juliette Binoche, Bruce Davison.

Jack Marcus (Clive Owen) e un profesor de literatura, fost scriitor in prezent aflat in pana de inspiratie, pe care problemele cu alcoolul l-au facut sa-si piarda credibilitatea in fata fiului si a colegilor sai. Dina Delsanto (Juliette Binoche) este o pictorita talentata, fortata sa-si tempereze avantul artistic din cauza artritei reumatoide, care ajunge sa predea la aceeasi scoala cu Jack. De la cateva schimburi de replici initiate de Jack, cel ce mereu isi atrage colegii in jocuri de cuvinte, se va junge la o incercare de apropiere sentimentala intre cei doi, insa ramane de vazut cum se vor impaca Dina, reticenta in a-si construi relatii cu cei din jur si Jack, alcoolicul disperat sa-si salveze reputatia..

Caseta film Words and Pictures
Titlul original: Words and Pictures
Regia: Fred Schepisi
Scenariul: Gerald Di Pego
Distributia: Clive Owen (Jack Marcus), Juliette Binoche (Dina Delsanto), Keegan Connor Tracy (Ellen), Bruce Davison (Walt), Amy Brenneman (Elspeth), Adam DiMarco (Swint), Valerie Tian (Emily), Navid Negahban (Rashid), Janet Kidder (Sabine), David Lewis (Tom), Jocelyn Ott (Woman in 60s Ad), Mackenzie Cardwell (Gloria)..
Durata: 111 minute
An: 2013
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Cuvinte şi imagini
..Atat Jack cat si Dina vor ajunge sa faca si ei alegeri, dictate de constiinta, pasiune pentru arta, iubire – alegeri care merita cu atat mai mult urmarite cu cat in spatele lor se afla lupta cu dependenta de alcool sau de un stil de viata care nu mai e posibil din cauza unei boli. Un film ce porneste ca o comedie, de la cateva schimburi de replici inteligente si amuzante, ajunge sa trateze probleme mult mai complexe.

Cuvinte şi imagini – Words and Pictures (2013) subtitrat

Server 1
Server 2