Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 21st, 2018

Film – Cybele sau duminicile în orașul ville d’Avray – Cybele ou Les Dimanches de ville d’Avray (1962)

Share This
Tags

Cybele sau duminicile în orașul ville d’Avray

poster Cybele ou Les Dimanches de ville d Avray (1962)Cybèle ou Les Dimanches de Ville-d’Avray, dramă, film francez apărut în anul 1962, regia Serge Bourguignon.
În rolurile principale: Hardy Krüger, Nicole Courcel, Patricia Gozzi.
Filmul Cybele ou Les Dimanches de ville d’Avray (1962) se bazează pe romanul Les dimanches de Ville d’Avray, scris de Bernard Eschassériaux.

Caseta film Cybèle ou Les Dimanches de Ville-d’Avray
Titlul original: Les Dimanches de ville d’Avray
Titlul alternativ: Sundays and Cybèle
Regia: Serge Bourguignon
Scenariul: Serge Bourguignon, Antoine Tudal, Bernard Eschassériaux
Distributia: Hardy Krüger (Pierre), Nicole Courcel (Madeleine), Patricia Gozzi (Cybèle / Françoise), Daniel Ivernel (Carlos), Andre Oumansky (Bernard)..
Durata: 110 minute
An: 1962
Gen: Drama

Filmul – Cybele sau duminicile în orașul ville d’Avray
Dupa ce ucide accidental o fetita vietnameza in timpul unei misiuni de rutina in cursul careia avionul pe care il piloteaza se prabuseste, Pierre sufera de stress posttraumatic si amnezie partiala. Intors in Franta, in orasul natal Ville d’Avray, barbatul traieste intr-o izolare totala pana in momentul in care vede in gara o copila in varsta de 12 ani pe nume Francoise, plangand si rugandu-se de tatal ei sa nu o abandoneze la un orfelinat condus de catre calugaritele catolice. Simtind o legatura emotionala puternica cu fetita, Pierre o viziteaza in fiecare duminica, o scoate la plimbare in parc, se joaca cu ea si pozeaza in tatal ei. Numai ca vecinii nu privesc cu ochi buni relatia barbatului cu fata. (Cinemarx)

Cybele sau duminicile în orașul ville d’Avray – Cybele ou Les Dimanches de ville d’Avray (1962) subtitrat