Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 27th, 2023

Film – Dama de cupă – Dronningen – Queen of Hearts (2019)

Dama de cupă

poster Dronningen - Queen of Hearts (2019)Dronningen, film Danemarca, dramă, regia May el-Toukhy.
In rolurile principale: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper.

Referitor la scenele de sex, Trine Dyrholm a spus: „Am avut prima întâlnire despre scenele nud foarte devreme, atât cu producătorul, cât și cu regizorul. Ne-au spus ce au în vedere. Și am convenit că se poate merge la producător pe parcurs, dacă exista ceva cu care cineva nu ar fi de acord. Ni s-au trimis chiar și ilustrații storyboard ale scenei cadru cu cadru…

Caseta film Dronningen (2019)
Titlul original: Dronningen
Regia: May el-Toukhy
Scenariul: Maren Louise Käehne, May el-Toukhy
Distributia: Trine Dyrholm (Anne), Gustav Lindh (Gustav), Magnus Krepper (Peter), Preben Kristensen (Erik), Mads Wille (Karsten), Peter Khouri (Janus), Diem Camille Gbogou (Louise)
Durata: 127 minute
An: 2019
Gen: Drama

poster 2 Dronningen - Queen of Hearts (2019)Filmul – Dama de cupă
Frumoasa Anne este un avocat care lucrează la trei cazuri de viol și abuz violent asupra tinerelor femei. Ea este căsătorită cu un medic, Peter, și au două fete gemene, Frida și Fanny. Fiul adolescent al lui Peter din căsătoria sa anterioară este Gustav, care locuiește în Suedia împreună cu mama sa Rebecca.
Familia plănuiește ca Gustav să se mute cu Anne și Peter. Gustav sosește și Anne nu se poate abține să flirteze cu el. Gustav începe să intre în conflict cu Peter, pretinzând pentru dreptul de a se muta pe cont propriu, în ciuda faptului că este minor.

(femeie în vârstă seduce un adolescent, nuditate, adulter, atractie sexuala, sex cu mama vitregă, mama vitrega sex cu fiul vitreg, scena sex, felatie explicita, viol)

Dronningen (2019)