Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 19th, 2019

Film – Dark Phoenix – X-Men: Dark Phoenix (2019)

poster Dark Phoenix (2019)Dark Phoenix, aventură SF, film american, regia Simon Kinberg.
În rolurile principale: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence.
În Dark Phoenix, X-Men se confruntă cu cel mai formidabil și puternic dușman: chiar unul de-al lor, Jean Grey. În timpul unei misiuni de salvare în spațiu, Jean este aproape ucisă când este lovită de o forță cosmică misterioasă. Odată ce se întoarce acasă, această forță nu numai că o face infinit mai puternică, dar mult mai instabilă..

Caseta film Dark Phoenix
Titlul original: Dark Phoenix
Regia: Simon Kinberg
Scenariul: Simon Kinberg
Distributia: James McAvoy (Professor Charles Xavier), Michael Fassbender (Erik Lehnsherr / Magneto), Jennifer Lawrence (Raven / Mystique), Nicholas Hoult (Hank McCoy / Beast), Sophie Turner (Jean Grey / Phoenix), Tye Sheridan (Scott Summers / Cyclops), Alexandra Shipp (Ororo Munroe / Storm)..
Durata: 114 minute
An: 2019
Gen: Actiune/Aventura/SF

Filmul – Dark Phoenix
..Luptând cu această entitate din interiorul ei, Jean își dezlănțuie puterile în moduri pe care ea nu le poate înțelege și pe care nu le poate înfrâna. Când Jean scapă de sub control și îi rănește pe cei pe care îi iubește cel mai mult, începe să descopere legătura care îi ține pe X-Men împreună. Acum, odată cu destrămarea acestei familii, ei trebuie să găsească o cale de a se uni, nu numai pentru a o salva pe Jean, ci și pentru a salva planeta de străinii care doresc să declanșeze această forță și să conducă galaxia.

Dark Phoenix – X-Men: Dark Phoenix (2019)

Server 1 Server 2 Server 3