Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 30th, 2021

Film – Days of Wine and Roses (1962)

Share This
Tags

Zile cu vin și trandafiri

poster Days of Wine and Roses (1962)Days of Wine and Roses, dramă, film american, regia Blake Edwards.
În rolurile principale: Jack Lemmon, Lee Remick, Charles Bickford, Jack Klugman.

Un alcoolic se căsătorește cu o tânără și, sistematic, o face să devină dependentă de băutură, astfel încât să poată împărtăși împreună „pasiunea” lui.

Caseta film Days of Wine and Roses (1962)
Titlul original: Days of Wine and Roses
Regia: Blake Edwards
Scenariul: JP Miller
Distributia: Jack Lemmon (Joe Clay), Lee Remick (Kirsten Arnesen-Clay), Charles Bickford (Ellis Arnesen), Jack Klugman (Jim Hungerford), Alan Hewitt (Rad Leland), Tom Palmer (Ballefoy), Debbie Megowan (Debbie Clay), Maxine Stuart (Dottie), Jack Albertson (Trayner), Ken Lynch (Liquor Store Proprietor), Katherine Squire (Mrs. Nolan)
Durata: 117 minute
An: 1962
Gen: Drama

Filmul – Zile cu vin si trandafiri
Directorul de relații publice din San Francisco Joe Clay (Jack Lemmon) se întâlnește cu secretara Kirsten Arnesen (Lee Remick). Considerând-o la început nespusă și lipsită de respect, în cele din urmă începe să se întâlnească cu ea. Kirsten este o abstinentă până când Joe o introduce în băutura socială. Ea este reticentă la început, dar după primele ei pahare Brandy Alexander, ea recunoaște că o băutură o face „să se simtă bine.” În ciuda îndoielilor tatălui lui Kirsten (Charles Bickford), care conduce o afacere de amenajare a teritoriului din San Mateo, ei se căsătoresc și au o fiică, Debbie.

Days of Wine and Roses (1962)