Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 19th, 2018

Film – De neoprit – Unstoppable (2010) Denzel Washington, Chris Pine

De neoprit

poster Unstoppable (2010)Unstoppable, thriller, film american, regia Tony Scott; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson.
Inspirată dintr-o poveste reală, drama “Unstoppable” relatează modul în care o companie de cale ferată se străduiește să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraș extrem de populat din Statele Unite ale Americii. O garnitură de tren lungă de o jumătate de milă, încărcată la capacitate maximă cu substanțe toxice și combustibil lichid, se desprinde în mod accidental de locomotivă și gonește în cea mai mare viteză spre un oraș din vecinătate, fără ca vreun om să aibă control asupra ei..

Caseta film Unstoppable
Titlul original: Unstoppable
Regia: Tony Scott
Scenariul: Mark Bomback
Distributia: Denzel Washington (Frank Barnes), Chris Pine (Will Colson), Rosario Dawson (Connie Hooper), Lew Temple (Ned Oldham), Ethan Suplee (Dewey), Kevin Dunn (Oscar Galvin), Kevin Corrigan (Scott Werner), Kevin Chapman (Bunny), T. J. Miller (Gilleece), Jessy Schram (Darcy Colson), David Warshofsky (Judd Stewart), Victor Gojcaj (Groundman), Meagan Tandy and Elizabeth Mathis (Maya and Nicole Barnes), Ryan Ahern (Ryan Scott), Aisha Hinds (Railroad Safety Campaign Coordinator), Jeff Wincott (Jesse Colson)..
Durata: 98 minute
An: 2010
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – De neoprit
..Un inginer feroviar cu experiență, pe nume Frank Barnes, care este pe punctul de a-și pierde locul de muncă din cauza restructurărilor pe care le plănuiește compania angajatoare, face echipă cu un tânăr conductor pe nume Will Gordon cu scopul de a împiedica deraierea într-o curbă a trenului.

De neoprit – Unstoppable (2010) subtitrat