Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 19th, 2022

Film – Dealul Roșu – Red Hill (2010)

Dealul Roșu

poster Red Hill (2010)Red Hill, Neo-Western thriller, film australian, regia Patrick Hughes.
In rolurile principale: Ryan Kwanten, Steve Bisley, Tom E. Lewis.

Caseta film Red Hill (2010)
Titlul original: Red Hill
Regia: Patrick Hughes
Scenariul: Patrick Hughes
Distributia: Ryan Kwanten (Shane Cooper), Steve Bisley (William “Old Bill” Jones), Tom E. Lewis (Dural “Jimmy” Conway), Claire van der Boom (Alice Cooper), Christopher Davis (Slim), Kevin Harrington (Jim Barlow), Richard Sutherland (Manning), Ken Radley (Earl), John Brumpton (Rex), Cliff Ellen (Gleason), Jim Daly (Ted), Dom Phelan (Ken), Eddie Baroo (Willy), Tim Hughes (Micky Carlin), Ken Connley (Joseph Carlin), Richard E. Young (Dale), Jada Alberts (Ellin Conway)
Durata: 95 minute
An: 2010
Gen: Thriller/Western

Filmul – Dealul Rosu
Shane Cooper (Ryan Kwanten), un tânăr ofițer de poliție, se mută în micul oraș Red Hill împreună cu soția sa însărcinată Alice (Claire van der Boom). În prima zi la serviciu, i se arată ostilitate din partea lui William „Old Bill” Jones (Steve Bisley), șeful forțelor de poliție, pentru că nu și-a găsit arma și a fost împușcat la datorie când nu a putut trage cu arma asupra unui băiat înarmat.
La scurt timp după aceea, poliția află că Jimmy Conway (Tom E. Lewis), un criminal condamnat care a fost arestat de Old Bill pentru că și-a ucis soția, a evadat din închisoare. Știind că Jimmy se va întoarce în oraș pentru a se răzbuna, Old Bill ordonă ofițerilor săi și unui grup de civili să se înarmeze și să-l împuște pe Jimmy la vedere..

Click aici pentru toate filmele Western la magazinweb .net

Red Hill (2010)