Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 5th, 2023

Film – Decepție – Deception (1946)

Share This

Decepție

poster Deception (1946)Deception, film-noir, film american, regia Irving Rapper.
In rolurile principale: Bette Davis, Paul Henreid, Claude Rains.

Caseta film Deception (1946)
Titlul original: Deception
Regia: Irving Rapper
Scenariul: John Collier, Joseph Than
Distributia: Bette Davis (Christine Radcliffe), Paul Henreid (Karel Novak), Claude Rains (Alexander Hollenius), John Abbott (Bertram Gribble), Benson Fong (Jimmy, Hollenius’ manservant), Richard Erdman (Jerry Spencer, music student), Einar Neilsen (Neilsen, orchestra conductor)
Durata: 112 minute
An: 1946
Gen: Crima/Drama

Filmul – Deceptie
Christine Radcliffe aleargă în ploaie pe scările unei săli simfonice mari în care este deja în desfășurare un concert cu o interpretare a concertului Haydn pentru violoncel. Ochii i se umplu de lacrimi când îl recunoaște pe violoncelistul de pe scenă: Karel Novak care a petrecut războiul prins în Suedia neutră.
După prestația sa, Novak este inconjurat de binevoitori. Apoi se întoarce în dressing și când se aude concertul reluându-se după pauza cu Simfonia neterminată a lui Schubert, Christine intră și ochii lor se întâlnesc în oglinda din cameră. Cuplul se îmbrățișează în timp ce Christine strigă: „Am crezut că ești mort. I-am văzut cum te-au ucis”..

Deception (1946)