Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Nov 20th, 2019

Film – Destinație finală 2 – Final Destination 2 (2003)

Share This
Tags

poster Final Destination 2 (2003)Final Destination 2, horror, film american, regia David R. Ellis.
În rolurile principale: A.J. Cook, Ali Larter, Tony Todd.
“Destinatie Finală 2”, continuarea thrillerului supranatural din 2000, îl găseste pe Clean Rivers (ALI LARTER) ca singurul supravietuitor al catastrofei aeriene a zborului 180. Închisă într-un spital de psihiatrie din proprie initiativă, Clear trăieste continuu teroarea că Moartea va veni să o ia, asa cum i-a luat si pe prietenii ei. Clear poate fi considerată nebună, dar ea nu se înseală. Moartea se îndreaptă către periferia orasului, pe autostrada 23, ce merge spre sud..

Caseta film Final Destination 2
Titlul original: Final Destination 2
Regia: David R. Ellis
Scenariul: J. Mackye Gruber, Eric Bress
Distributia: Ali Larter (Clear Rivers), A.J. Cook (Kimberly Corman), Michael Landes (Thomas Burke), David Paetkau (Evan Lewis), James Kirk (Tim Carpenter), Lynda Boyd (Nora Carpenter), Keegan Connor Tracy (Kat Jennings), Jonathan Cherry (Rory Peters), T.C. Carson (Eugene Dix)..
Durata: 90 minute
An: 2003
Gen: Horror

Filmul – Destinație finală 2
..Plecată să se distreze cu prietenii, Kimberly Corman (A.J. COOK) priveste neputincioasă cum bustenii dintr-un autocamion se desprind si cad pe autostradă, provocând o catastrofă în lant, ce are ca urmări zeci de morti răniti si masini distruse.
Un moment mai târziu, Kimberly îsi dă seama că se află încă în masină, la intrarea pe autostradă, alături de cei pe care I-a văzut implicati în groaznicul accident. A fost numai o viziune. Dar o fost deasemenea si un avertisment?
Kimberly, întoarce masina si blochează accesul pe autostrada 23, timp în care la fata locului ajunge un tânăr ofiter de politie (MICHAEL LANDES).

Destinație finală 2 – Final Destination 2 (2003)

Server 1 Server 2